Εγχειρίδιο Κλινικής Σεξολογίας: Διάγνωση και Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών

Το Εγχειρίδιο της Σεξολογίας με συντάκτες τον καθ. Νικόλαο Βαϊδάκη και την Εύη Κυράνα προσπαθεί να ενημερώσει τους ειδικούς για τις νέες εξελίξεις και να προσφέρει έναν βασικό κλινικό οδηγό για τη θεραπευτική αντιμετώπιση και την καλύτερη δυνατή διαχείριση θεμάτων της σεξολογίας.

Πρόκειται για ένα πολυσυγγραφικό βιβλίο, που εκτός από την επικαιροποιημένη ανασκόπηση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών προσφέρει μια λεπτομερή περιγραφή της λήψης του σεξουαλικού ιστορικού και του τρόπου αξιολόγησης των πληροφοριών προς χρήση στην ψυχοθεραπευτική συνεδρία.

Μεταξύ άλλων το βιβλίο παρουσιάζει μια έγκυρη περιγραφή των ζητημάτων που σχετίζονται με την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Τέλος, το εγχειρίδιο επεκτείνεται σε θέματα σεξουαλικότητας σε πολύ ειδικές ομάδες που από ό,τι μπορούμε να ξέρουμε εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία.

Διάγνωση και Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών ΔιαταραχώνΓλώσσα: Αγγλικά
ISBN:
978-960-452-367-2
Σελίδες: 408
Eκδόσεις: Βήτα, 2024

mindmyerection

Ψυχογενής Στυτική Δυσλειτουργία

Μάθετε πώς να την διαχειριστείτε και πως μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας μέσα απο μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο.

Διαδικτυακές Συνεδρίες

Ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο ζείτε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις συνεδρίες μας μέσω διαδικτύου. Οι συνεδρίες αυτές δεν διαφέρουν από εκείνες που γίνονται στο γραφείο μου.

Κλείστε
Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μέσω τηλεφώνου ή email.