Ζευγάρι με Πρόβλημα Στύσης

Γιώργος & Κατερίνα30 ετών
Read More

Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα τη σύντροφό μου, την οποία ποθούσα πολύ. Από την πρώτη μας σεξουαλική επαφή δεν μπορούσα να έρθω σε στύση, πράγμα που μας άγχωσε πολύ κι έτσι αποτύγχαναν και όλες οι επόμενες επαφές μας.

Επειδή όμως θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλον, το παλέψαμε μαζί. Πρώτα αποκλείσαμε τα οργανικά αίτια με τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν πήγαμε στην Εύη.

Αν και επιφυλακτικοί στην αρχή, αμέσως μας κέρδισε κι από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, ανέβηκε η ψυχολογία μας.

Με τις κατάλληλες συμβουλές και ασκήσεις τις οποίες απολαύσαμε ιδιαίτερα και οι δύο, ξαναβρήκα τη στύση μου, καθώς άρχισε να φεύγει το άγχος και η απογοήτευση, τα οποία αντικαταστάθηκαν από αυξημένη συναισθηματική και σεξουαλική διάθεση και στους δυο μας.

Με τη βοήθεια της Εύης, την οποία ευχαριστούμε και οι δύο από καρδιάς, μάθαμε να διαχειριζόμαστε το άγχος μας, δεθήκαμε ακόμη περισσότερο συναισθηματικά και απολαμβάνουμε πιο πλούσια και ουσιαστικότερη σεξουαλική ζωή!!!

mindmyerection

Ψυχογενής Στυτική Δυσλειτουργία

Μάθετε πώς να την διαχειριστείτε και πως μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας μέσα απο μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο.

Διαδικτυακές Συνεδρίες

Ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο ζείτε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις συνεδρίες μας μέσω διαδικτύου. Οι συνεδρίες αυτές δεν διαφέρουν από εκείνες που γίνονται στο γραφείο μου.

Κλείστε
Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μέσω τηλεφώνου ή email.